HOLLAND HOLIDAY HOMES

HUUR EN ONTSPAN

Omschrijving

Alledrie onze huizen bevinden zich op het park Zuytland Buiten op het eiland Voorne Putten. Dit park ligt ten zuiden van de Wereldhaven van Rotterdam. Bij recreatief verblijf bieden ze plaats voor maximaal 6 personen, bij zakelijke verblijf voor maximaal 3 personen. Alledrie huizen hebben een gelijk oppervlakte, maar de een is wat luxer ingericht dan de ander en ook de grootte en de ligging van de tuin verschilt. Hieronder lees je de details per woning en via de knop er onder kun je direct een recreactief verblijf tot maximaal 3 weken boeken.. Dat gaat via de boekingssite van Hogenboom vakantieparken. Als je een woning langer of niet-recreatief wilt huren, neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij kunnen ook bemiddelen bij de verhuur van andere woningen op het park.

Aankomst en vertrek zijn altijd op maandag of vrijdag. Je kunt een woning al boeken van een een midweek of een langweekend.

Huis 24

Huis 24 heeft een mooie inrichting. Het heeft een tuin en een balkon op het zuiden met uitzicht over het water. Er is een aanlegsteiger.

Huis 32

Huis 32 heeft een grote tuin op het zuiden en daarnaast nog een grote veranda. Er is een aanlegsteiger aanwezig.

Huis 329

Huis 329 heeft een grote tuin.